Logo

Indbagt farsrulle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indbagt farsrulle

 

Med spændende krydderier og lidt dej kan en portion hakket kød række til mange personer. Farsrullen kan også serveres kold, fx som del af en buffet.

4-6 personer. Arbejdstid: 45 min, x Bagetid: 30 min.

 

Fars:

75 g lyst brød uden skorpe

2 dl mælk

500 g hakket svinekød

1 tsk salt

1 æg

1 skalotteløg

1 fed hvidløg

1 tsk tørret oregano

1 tsk tørret basilikum

 

Endvidere:

80 g parma- eller serranoskinke

200 g frisk mozzarella i saltlage

100 g soltørrede tomater i olie

frisk oregano eller basilikum

450 g butterdej

1 æg til pensling

salt og peber

 

Tilbehør: fx grøn salat (se opskrifter)

*

Tænd ovnen på 220 °C.

Udblød brødet i mælken.

Ælt kødet sammen med salt, brød, mælk og æg.

Tilsæt finthakket skalotteløg, knust hvidløg og krydderier.

Bred farsen ud på et stykke bagepapir i et rektangel på ca. 25x30 cm.

Læg skinkeskiverne på farsen.

 

Afdryp mozzarella og tomater, og skær dem i tynde skiver.

For- del dem på skinken sammen med blade af oregano eller basilikum.

Rul farsen sammen omkring fyldet ved hjælp af bagepapiret.

 

Rul dejen ud til en plade på ca. 30x40 cm.

Tril farsrullen ud på dejen.

Luk dejen omkring farsen, og tryk kanterne til med en gaffel.

Læg pakken på en bageplade med bagepapir, og pensl med sammenpisket æg.

Sæt den i ovnen i ca. 30 min.

 

Server den indbagte farsrulle varm, lun eller afkølet med en grøn salat eller en god kartoffelsalat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her