Logo

Ungarsk kødgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

900 g terninger af oksebov
3 løg, hakkede
olie til stegning
3 tsk paprikapulver
1 laurbærblad
vand
salt
peber

Steg løgene hurtig og tag dem op. Brun kødet i olien, læg det i lidt af gangen. Tilsæt de stegte løg og paprika og laurbærblade . Tilsæt vand så det næsten dækker. Kog op og lad det simre under låg til kødet føles mørt. (1 ½-2 timer) Smag til med salt og peber.
Serveres med kartofler eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her