200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
150 g kvark
6 spsk olie
4 spsk letmælk
Fyld:
250 g broccoli
1 rød peberfrugt
150 g tunfisk
½ bdt dild
½ bægerkvark
½ dl letmælk
1 æg
salt og peber
125 g mager ost
Dejen røres sammen og lægges på en smurt bageform.
Dejen trykkes ud i fadet, prikkes med en gaffel og forbages
ved 200°C i ca. 10 minutter.
Imens forberedes fyldet.
Broccoli deles i buketter og dampes let.
Peberfrugten skæres i tern eller ringe. Dilden hakkes.
Kvark, mælk, æg, salt og peber piskes sammen.
Broccoli, peberfrugt, dild og afdryppet tun fordeles i den forbagte bund.
Kvarkmassen hældes over og reven ost drysses på.
Bages ved 200°C i ca. 30 minutter.