300 g torskefilet u. ben
½ pk flødeost naturel
1 tsk karry
1 lille bdt klippet purløg
1 fintrevet gulerod
olivenolie
150 g grønne bønner (evt. frost)
1 ds flåede tomater
salt og peber
persille
parmesan
Fisken saltes og foldes sammen til kvadratiske pakker.
Rør flødeosten med karry, salt, peber, revet gulerod og purløg.
Læg fiskepakkerne i et smurt, ovnfast fad og top osteblandingen opå herpå. Stil pakkerne i ovnen ved 200ºC i ca. 20 minutter, eller til de er smukt gyldne. Kog en tomatsauce af flåede tomater, salt, peber og hakket persille.
Lad den simre i ca. 15 minutter.
Kog bønnerne efter anvisningen på pakken.
De lune bønner vendes med tomatsaucen.
Kan serveres både varme og kolde.
Pynt med store spåner af friskhøvlet parmesan.
Retten kan serveres med nye kartofler eller flûtes.