Logo

Torskefilet på bulgur med bønner og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g torskefilet
1 citron
Salt og peber
3 dl bulgur.
6 dl tomatjuice.
Skallen fra den halve citron.
1 dåse røde kidneybønner.
250 g cherrytomater.
Salt.
 
Skær fisken i passende stykker.
Gnid den med citronsaft og drys med salt og peber.
Læg fisken i et lille ovnfast fad og dæk med et stykke bagepapir.
Kort før servering stilles fisken i ovnen ved 200°C ca. 12 min.
Kom bulgur, juice, citronskal og saft fra ½ citron i en gryde.
Kog ca. 5 min., til bulguren har opsuget det meste af væden.
Rør af og til.
Fjern citronskallen.
Halver cherrytomaterne og kom dem og bønnerne i retten.
Varm det hele igennem og smag til med salt.
Server retten fordelt på tallerkner med fisken lagt på.
Spis salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her