4 stk torskefileter cirka 600 g
½ liter fiskebouillon
1 citron
1 løg
persillekviste
2 spsk hvidvinseddike
hele peberkorn
salt
Peberrodssauce:
1 ½ spsk smør
½ dl fløde
2 spsk hvedemel
fiskebouillon fra fisken siet
4 spsk reven peberrod
1 citron
persille
peber
salt
Kog først bouillonen sammen med citronsaft, løg i både, peberkorn, hvidvinseddike og salt i cirka 10 minutter.
Så kommer du fisken i gryden.
Læg låg på, sluk for varmen, og lad fisken stå i 15 minutter.
Hold fisken varm, og si fiskebouillonen.
Saucen laver du af smeltet smør, som du rører op med hvedemel, hvorefter du spæder til med fløde og fiskebouillon, som tilsættes lidt efter lidt.
Lad det koge igennem, og kom peberroden i.
Læg til slut fisken på et fad med lidt sauce over, pyntet med citron og persille.
Servér fiskeretten med kogte kartofler til.