Logo

Svinekam med grøn sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g mellemkam uden spæk
1 tsk salt
groftkværnet peber
2 løg
2 kviste timian
1 kvist estragon
3-4 stilke persille
2 stilke merian
lidt tyndtskåren citronskal
2 ½ dl vand

1 dl cremefraiche
1 tsk Maizena
salt
peber
hakket persille og merian

Kødet brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof.
Fedtsiden af kødet brunes først, kødet vendes og brunes på de andre sider.
Drysses med salt og peber.

Løgene skæres i kvarte og kommes i gryden sammen med krydderurter, citronskal og vand.
Småsteger under låg ca. 50 min.

Kødet tages op, skyen sies og kommes tilbage i gryden.
cremefraiche og Maizena røres sammen og piskes i saucen.
Varmes igennem, tilsættes hakkede urter og smages til med salt og peber

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her