Logo

Wienerschnitzel 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Wienerschnitzel 4

4 skiver kalvefileter eller inderlår, højst 1 cm. tykke
1 æg
1 dl rasp
fint salt
hvid peber
smør (til stegning)

Pynt: citronskiver

Bank kalveschnitzlerne, så de bliver ensartet tynde, men aldrig så tynde at der går hul.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og vend schnitzlerne heri.
Vend herefter schnitzlerne i salt og peberblandet rasp og læg dem på et spækbræt 5 minutter så paneringen når at sætte sig.
Lad smør bruse af på en pande, men læg højst to schnitzler på ad gangen, ellers daler temperaturen for meget og resultatet forringes.
Steg schnitzlerne 3-4 minutter på hver side ved jævn varm.
Er varmen for stærk, er paneringen brun og sprød før indholdet er stegt, er varmen for lav, bliver paneringen klæg af at suge fedtstof, uden at kødet er stegt nok.
Lad schnitzlerne hvile et par minutter på et varmt fad, læg herefter citronskiver på schnitzlerne - og ikke noget med ansjos og kapers.

Brasekartofler er klassisk tilbehør til denne ret.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her