Logo

Kyllingoverlår på urtebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g selleri
3 gulerødder
300 g rosenkål
3 dl vand
500 g kyllingeoverlår
1 stk provencekrydderi
1 tsk salt
peber
 
Tilbehør:
¾ kg halve bagte kartofler
 
Selleri og gulerødder skrælles og skæres i tynde 5 cm lange stænger.
Rosenkålene skæres i skiver. grønsagerne lægges i en bradepande.
Vandet hældes over. Kyllingestykkerne lægges over.
Drysses med provencekrydderi, salt og peber.
Stilles i ovnen ca. 45 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her