Logo

Strudsefilet i orangemarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 strudsesteg fx. round på ca. 800 g

Marinade:
1 stort løg i ringe
1 appelsin skrællet og skåret i skiver
1 ½ dl hvidvin
timian
salt
peber
sukker
1 spsk balsamicoeddike

Alle ingredienser til marinaden koges godt sammen, smages til og det hele hældes varmt over kødet.
Kødet skal nu stå og trække, 4-5 timer, vendes nogle gange, hvorefter kødet, stadig med marinaden ved , sættes ind i ovnen ved 225°C, indtil centrumstemperaturen er 52°C.
Så tages stegen ud, og pakkes ind / holdes varm mindst ½ time, inden den skæres i tynde skiver og anrettes sammen med tilbehøret.

Tips: Strudsestegen smager rigtigt godt sammen med flødekartofler med porre, og forskellige svitsede grønsager, især gulerødder stegt med timian..

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her