Logo

Strudsefilet med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g strudsefilet
2 spsk sennep
50 g hvedemel
½ citron
frisk merian
1 dl oksefond
2 dl olie
25 g smør
1 æg
400 g østershatte
salt
friskkværnet peber

Fileten gnides med salt og peber og steges på panden med lidt olie og smør ca. 30 min, skal vendes 4 gange for at opnå intervalstegningseffekten.Tag den op og lad den hvile inden udskæring. Panden koges af med oksefond og smages til med friskhakket merian
Svampene deles, renses hele og tørres. Sennep, hvedemel, æg, saft af citron, salt og peber piskes godt sammen, svampene vendes heri og steges gyldne i resten af olien enkeltvis. Anret med en grøn salat eller fransk brøndkarse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her