Logo

Squash i rødt, gult og grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g tørrede kikærter udblødt natten over
2 dl løg i tern
1 spsk olivenolie
2 spsk smør eller margarine
2 tsk koncentreret tomatpure
1 tsk timian
salt, peber
2 ½ dl grønsagsbouillon
7 dl grønne squash i tern
2 ½ dl gule squash i tern
4 dl gulerødder i tern
 
Kog de udblødte kikærter i nyt vand i ca. 1 time og hæld vandet væk.
Svits løget i en gryde med den varme olie/smørblanding.
Tilsæt tomatpure, krydderier, bouillon og grønsager.
Lad det simre i ca. 15 minutter, eller til det er mørt.
Tilsæt kikærterne og varm retten igennem.
Serveres over kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her