Logo

Spinatroulade med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frossen hel spinat
4 æg
50 g mager reven ost
200 g hakket skinke
1 peberfrugt
1 spsk fromage blanc
2 tsk sennep
 
Spinaten presses fri fra væde og hakkes groft.
Røres med æggeblommer og krydres med salt og peber.
Hviderne piskes stive og vendes i med ost.
Smøres ud på bagepapir og bager 10 min ved 200ºC.
Skinke, pebertern, fromage blanc og sennep blandes og smages til.
Spinatbunden vendes ud på viskestykke og fyldet smøres på.
Rulles sammen og står kold min to timer.
Serveres i skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her