Logo

Spinatrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frossen hel spinat
75 g smør
60 g hvedemel
500 ml mælk (5dl)
4 æg
½ tsk reven muskatnød
salt, peber
 
Fyld:
200 g minimajs
4 store gulerødder
 
Hak spinaten groft med kniv på et bræt.
Smelt smørret i en gryde og pisk melet ud i det.
Spæd med mælken og kog til en tyk jævning.
Fjern gryden fra varmen og tilsæt æggene, et ad gangen under kraftig piskning.
Bland spinaten i og smag til med krydderier.
Fyld massen i en velsmurt randform og dæk med folie.
Stil dem i ovnen ved 200ºC
Skru straks ned til 175ºC og bag i ca 40 minutter, de sidste 5 minutter uden folie.
Lad spinaten stå i formen lidt og hæld den så ud på et fad.
Kom kogte minimajs eller kogte gulerodsstænger i midten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her