Logo

Sukkerskaller m jordbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g jordbær
50 g sukker
150 g mascarpone flødeost
1 tsk Cointreau
8 sukkerskaller

Mos jordbær og sukker.
Pisk mascarpone flødeost og jordbær til det har en konsistens som flødeskum.
Smag til med Cointreau og kom jordbærmoussen i sukkerskallerne.
Pynt med kvarte jordbær og lidt citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her