Logo

Skinketern i kokos og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g skinketern
3 dl kokosmælk
½ finthakket chili
1 finthakket løg
½ potte frisk koriander
2 spsk oystersauce
120 g basmatiris
salt og peber
 
Brun kødet af og tilsæt kokosmælk, chili, løg, og oystersauce.
Kog under låg i ca. 25 minutter.
Sæt ris over at koge.
Kort før servering vendes koriander i og der smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her