300 g skinketern 2x2x2 cm
1 spsk olie
1-1 ½ tsk karry
1 løg
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
4 stængler blegselleri
1 lille aubergine
1 ½ dl bouillon
1-2 tsk majsstivelse
½ dl piskefløde
salt, peber, karry
2 ½ dl ris
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm olien i en gryde ved god varme og tilsæt karry.
Brun skinketernene på alle sider.
Tilsæt finthakket løg og hvidløg og lad det stege med et par minutter. Tilsæt tern af peberfrugt, blegselleri og aubergine.
Vend godt og tilsæt bouillon.
Krydr med salt og peber.
Skru ned til svag varme og lad retten simre under låg ca. 20 minutter, til
kødet er mørt og gennemstegt.
Tilsæt majsstivelse udrørt i fløde.
Tag kød, grønsager og sauce fra til børnene.
Smag resten af gryderetten til med ekstra karry, salt og peber.
Kog risene efter anvisningen på pakken.