Logo

Skinketern med ris og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g skinkekød i tern
2 spsk soyasauce
½ tsk stødt ingefær (1 tsk friskreven)
½ tsk chilipulver
hvedemel
salt og peber
olie til stegning
200 g ananas i tern (eller 1 hel babyananas)
80 g basmatiris
 
Skinkekød, sojasauce, ingefær og chili blandes sammen og trækker
herefter ca. 10 min.
Risene sættes over at koge i letsaltet vand.
Kødet drysses godt med hvedemel og steges af på pande i rigelig olie.
Steger ca. 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde.
Tages af panden og stilles lunt.
I samme pande varmes ananasternene og de kogte ris vendes sammen med
ananas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her