1 stort formfranskbrød
200 g kogt skinke uden fedtkant og skåret i tynde skiver
1 stor gul peberfrugt
4 æg
4 spsk fløde
1 knsp. paprika stærk
salt
200 g schabziger ost
½ dl olie
200 g cornichoner (små saltagurker)
Brødet skæres i skiver og ristes på grill-pladen
Skinken skæres ud, så stykkerne passer til panderne, anrettes på et fad.
Peberfrugten halveres, skylles, renses og skæres i små tern.
Æggene piskes med fløden, salt og paprika, peberfrugterne tilsættes og
massen sættes på bordet.
Osten rives og hældes i en skål.
Olien og saltagurkerne kommes i små skåle.
I hver pande opvarmes ½ tsk olie, og skinkeskiverne steges, indtil de
løfter sig let, ca 3 spsk æggemasse hældes over skinken, og panden
stilles i raclette-grillen indtil massen er stivnet.
1 spsk ost drysses henover, og hver portion gratineres.
Spises med det ristede brød og saltagurker til.