Logo

Sejfilet i sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En himmelsk sammensætning: De sprødstegte fiskefileter passer perfekt til den cremede sennepssauce.

En himmelsk sammensætning: De sprødstegte fiskefileter passer perfekt til den cremede sennepssauce.

 

1 dl grønsagsfond/bouillon

1 dl piskefløde

evt. 1 tsk Maizena

2-3 spsk fiskesennep

salt, peber, 1 nip sukker

4 tsk citronsaft + både af økologisk citron

2 stykker sejfilet (à 150 g)

4 spsk hvedemel

1 æg

6 spsk rasp

2 spsk olie

2 spsk smør

6 stilke dild

 

Grønsagsfond og piskefløde koges op og koges ind i 3 minutter uden låg.

Jævnes eventuelt med 1 tsk Maizena.

Rør fiskesennep i, og smag til med salt, peber, 1 nip sukker og 1-2 tsk citronsaft.

Hold saucen varm.

Sejfileterne krydres med salt, peber og 1-2 tsk citronsaft.

Vend først fiskefileterne i hvedemel, derpå i sammenpisket æg og til sidst i rasp.

2 spsk olie og 2 spsk smør varmes op på en slip let-pande.

Steg fisken gyldenbrun i 3-4 minutter på hver side.

Dild nippes af, hakkes og røres i saucen.

Pynt med økologiske citronbåde ved serveringen.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her