4 fiskefileter, fx sejfileter (ca. 500 g)
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt:
1 dl grofthakket bredbladet persille
2 små fintsnittede fed hvidløg
Tilbehør:
200 g tørret pasta, fx pastapenne
120 g brød
Champignonsauce:
1 spsk olivenolie
2 bundter forårsløg i tynde skrå skiver (ca. 150 g)
250 g champignoner i kvarte
4 dl Karolines Køkken madlavningsfløde 18%
1 ½ spsk friskpresset citronsaft
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Champignonsauce: Lad olien blive varm i en sauterpande.
Svits champignonerne i ca. 2 min.
Tilsæt forårsløgene og svits dem i ca. 1 min.
Tilsæt fløde, citronsaft, salt og peber bring saucen i kog og smag til.
Drys sejlfileterne med salt og peber og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Hæld saucen over og bag retten midt i ovnen ca. 15 min. ved 200°C.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Server den nykogte pasta sammen med brød til fisken.
Pynt med hvidløg og persille.
Fryseegnet: Ikke afprøvet