Logo

Selleribøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g revet selleri
1 løg, i skiver
1 fed hvidløg
1 dl rasp eller hvedemel
1 stort æg
evt. lidt fløde
evt. lidt dild

1.
Riv sellerien groft og bland det med hvidløg, æg, rasp, lidt salt og peber. Rør farsen godt og sæt den på en pande med en spiseske.
Tryk bøfferne flade og steg dem til de er brune på begge sider.
Løget steges.

2.
Sellerien skrælles og koges (kogetid 40-60 min.) i letsaltet vand.
Den skæres i skiver og paneres.
Steges derefter på panden og løgene ligeså.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
36720-12-2009 23:53:05 C. Larsen
supergod opskrift, men lad løgene brune lidt og kom ovenpå. Det bedste måltid som dette - findes ikke. Lav en schampignonsovs eller corconzola sovs til, eller bae opbagt sovs, med revet lagret ost der er smeltet i sovsen.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her