600 g sværdfiskefilet
4 skiver bacon
1 spsk olie
salt og peber
Tilbehør:
1,2 kg bagekartofler
Grøntsager:
½ blomkålshoved
2 gulerødder
2 dl majskerner
Dressing:
2 dl ymer (eller Gaio)
1 bundt dild
salt og peber
Skrub kartoflerne rene med en stiv børste, og skær et kryds på den side, der skal vende opad.
Bag kartoflerne i ovnen ved 200 ºC i ca. 1 time, til de er møre.
Del blomkålshovedet i små buketter og skær gulerødderne i stænger.
Anret grønsagerne på et fad. Hak dilden fint.
Lav dressingen ved at blande ymer og dild, og smag til med salt og peber.
Skær fileten i 4 stykker. Ombind stykkerne med baconskiverne.
Steg tournedoserne i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side.
Drys lidt salt og peber på.
Servér tournedoserne med de bagte kartofler, grønsager og dressingen til.