Logo

Sweet and Sour Pork

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinekød (skåret i terninger)
2 spsk sukker
3 spsk soya sauce
2 spsk tør sherry
2 æggeblommer
Maizena til panering
1 dl olie (til friture)
1 stort løg (hakket)
8 forårsløg
1 peberrod ( i tykke skiver )
150 g champignon (hakket)
½ mellemstor agurk (hakket)
2 stilke selleri (i diagonal skiver )
1 stortløg
4 spsk olie
1 ds ananas terninger (i saft)
3-4 spsk ketchup
½ dl eddike
2 ½ dl vand
1 klat bouillon terning
1 ½ spsk Maizena extra

Sukker, soya sauce, sherry og æg røres sammen; kødet tilsættes og marineres i en skål i ca. 1 time.
Kødet tages herefter op og paneres i Maizena. Gem marinaden.
Varm olien op i panden, steg kødet i ca. 7 min. hvorefter det tages op og i stedet tilsættes nu alle grønsagerne som steges i 3 min.
Tilsæt marinaden, saft fra ananas dåsen, ketchup, eddike og bouillon. Hæld nu også vandet i panden og kog op under omrøring indtil saucen bliver passende tyk. Tilsæt ananas, salt og peber og til sidst kødet, som røres sammen i ca. 3 min.

Serveres med løse ris

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her