4 gulerødder
2 dl piskefløde
1 tsk revet citronskal (eller lime)
salt og peber
1-2 spsk hakket frisk dild
2 rib-eye steaks
lidt smør
havsalt og knuste peberkorn
kartofler efter behag
Skræl gulerødderne og fortsæt med at skrælle videre, så der opstår
lange gulerodsbånd, brug en kartoffelskræller.
Man kan selvfølgelig også bare snitte dem i skiver, så skal de bare have
en lidt længere tilberedningstid.
Sæt fløden over at simre i en lille gryde med revet citronskal, salt og
peber.
Når den er tyknet til passende konsistens, vendes gulerodsbåndene i og
simrer med i et par minutter.
De må godt stadig være lidt sprøde.
Lige før serveringen vendes den friske dild i saucen.
Opvarm lidt smør på en tefalpande og steg bøfferne ca. 3 minutter på
hver side, alt efter tykkelse.
Krydr dem med havsalt og knuste peberkorn og lad dem hvile indpakket i
ca. 10 minutter inden serveringen.
Server bøfferne med de flødekogte gulerødder og kartofler efter behag.