1250 g revelsben
2 tsk salt
Peber
1 tsk sennepspulver
1 ½ dl ribsgelé
Bed slagteren ridse ned langs hvert ben, så er de nemmere at tage ud efter stegning.
Gnid kødet med salt, peber og sennepspulver, og læg det på risten over bradepanden.
Sæt bradepanden i en kold ovn.
Tænd ovnen på 190ºC og steg kødet ca. 1 ¾ time.
Kødet er mørt når benene er lette at løsne.
Træk benene ud.
Læg kødet på et fad og lad det køle helt af.
Skær kødet i skiver af 2 cm. tykkelse.
Dup oversiden af skiverne med køkkenrulle.
Smelt geleen i en gryde og tilsæt 1 spsk citronsaft.
Lad geleen køler af til den er tyktflydende.
Smør geleen på oversiden af kødskiverne, og sæt dem i køleskabet til geleen er helt stiv.