Logo

Røget dyrekølle med smørristede kantareller og skovsyresauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget dyrekølle i tynde skiver
200 g kantareller
50 g klaret smør
100 g skovsyreblade
1 dl fløde
salt
peber

Røget dyrekølle - skåret i tynde skiver - lægges på midten af tallerkenen.
Skovsyren skylles og kommes i en gryde sammen med fløden.
Bringes i kog og småsimrer til fløden bliver tyk.
Smages til med salt og peber (skal smage syret).
Kantarellerne børstes fri for jord og ristes let gyldne i den afklarede smør.
Kantarellerne anrettes oven på den røgede dyrekølle, og skovsyre-saucen kommes rundt om kødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her