Logo

Præstegårdslaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg laks
lidt friske brændenælder eller løvstikke
salt
peber
2 glastør hvidvin
1 stort bæger cremefraiche, 18% eller 38%
1 tsk sød paprika
lidt smør eller margarine

I bugen på laksen fyldes løvstikkeblade eller brændenælder og et par stykker smør eller margarine. Bugskindet samles med et par tandstikker og laksen lægges i et smurt ovnfast fad. Fordel smør/margarine stykker over laksen og sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. ved 200 º. Efter 10 min. hældes hvidvinen ved og laksen steger færdig i ca. 20 min. Serveres med grøn salat, hvide kartofler eller bare med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her