Slut en lun sommeraften af med en klassisk fløderand med
søde jordbær-mariehøns.
Arbejdstid: 15 min. Hviletid: ca. 1½ time Ikke
fryse-egnet. (4 portioner)
#
5 blade husblas
½ l piskefløde
½ stang vanilje (kornene)
½ usprøjtet citron (saft og skal)
75 g flormelis
Pynt:
6-12 jordbær
50 g mørk chokolade
*
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Pisk fløde til blødt skum med vanilje og fintrevet
citronskal.
Tag husblassen op og lad lidt vand hænge ved.
Smelt den sammen med citronsaft i en skål over vandbad.
Drys flormelis i.
Rør den lunkne husblas i en tynd stråle i flødeskummet og
fordel cremen i 4 portionsskåle.
Sæt dem i køleskabet i ca. 1½ time, til de er stivnet.
PYNT MED JORDBÆR-MARIEHØNS:
Rens jordbærrene og skær dem i halve.
Smelt mørk chokolade over vandbad eller i mikrobølgeovnen og
kom den i et lille kræmmerhus eller sprøjtepose med et lille hul i spidsen.
Sæt en streg chokolade på langs af bærret og sæt prikker på
siden.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin