200 g hakket oksekød
200 g hakket kalvekød
200 g hakket svinekød
1 spsk revet løg
1 fed revet hvidløg
1 spsk klippet persille
1 tsk tørret basilikum
2 æg
100 g rasp
2 spsk reven parmesan
ost i skiver
salt og peber
smør eller margarine
1 ds flåede tomater
1 laurbærblad
2-3 spsk cremefraiche
Tilbehør: brød, salat
*
Bland de tre slags kød med revet løg og hvidløg samt persille og basilikum.
Rør de sammenpiskede æg i og tilsæt rasp og parmesan, salt og peber.
Ælt farsen godt, læg halvdelen i en meget velsmurt sandkageform eller lignende.
Læg osteskiver over og læg resten af farsen i formen og tryk godt sammen.
Smør overfladen godt med smeltet smør eller margarine og sæt formen ind i en 250°C varm ovn.
Bag retten i ca. 1 time.
Smør hyppigt med smeltet fedtstof.
Passér imens tomaterne med væde og kom dem i en gryde med smuldret laurbærblad.
Kog det ind til en sauce og smag til med salt og peber.
Tilsæt cremefraiche.
Vend ved serveringen farsen ud på et opvarmet fad og hæld saucen over.