Faraona del Vicariato di Quistello con uva, arancia, mostarda e melograno
3 unge perlehønebryster
4 appelsiner
12 grønne druer
12 blå druer
100 g Sultana rosiner
250 g svinespæk
1 citron
1 granatæble
Salt
Mostarda:
1 kg skrællede, umodne Kejserpærer
700 g sukker
5 citroner
Sennep
Mostarda: Skær pærerne i fine både, læg dem i en skål og mariner med citronsaft og sukker i 1 døgn.
Kog pæreblandingen ved kraftig varme i en slip-let gryde, til pærestykkerne er karamelliserede.
Smag til med sennep og stil til side.
Smelt spækket i en gryde, del perlehønebrysterne og sauter dem i fedtet.
Krydr med salt, tilsæt appelsin- og citronsaft og lad simre i ca. 40 minutter.
Sluk for blusset og vend druer og Sultanas i retten.
Anret perlehønebrysterne med druer, Sultanas, pæremostarda og pynt med granatæblekerner.