Logo

Salmonellafri koldskål med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. Kærnemælk
2,5 dl Piskefløde
3 spsk st.melis
2 tsk Vanillesukker
200 g Jordbær

Jordbær skæres i mindre stykker. Piske vaniljesukker, melis og fløde til en let konsistens herefter piskes kærnemælken i. Jordbærstykkerne vendes i koldskålen. Koldskålen servers i iskold med kammerjunkere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her