Logo

Peberlaks (Graved laks)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fileter af laks/regnbueørred
1 ½ spsk groft havsalt
1 spsk Hermesetas drys let
2 tsk knust hvid peber
½ dl finklippet dild

Læg fisken på et stykke bagepapir. Strø groft havsalt, Hermesetas drys let, knust hvid peber og fintklippet dild over. Pak fisken ind i bagepapir, læg den i et let pres og lad den stå koldt i et døgn inden servering. Skær fisken i tynde skiver mad en skarp kniv før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her