Logo

Mariannes vildtfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hakket dyrekød
½ kg ret fed flæskefars
hakket bacon (sådan med rund hånd)
hakkede løg
salt, peber
4-5 æg
danskvand, mælk, hvedemel
timian eller andre krydderier

 
Hele molevitten blandes og tilberedes præcis som til almindelige
frikadeller.
Der bliver mange deller, men de tager ikke skade af at blive frosset ned.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her