Logo

Marinerede brisler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g brisler
1 spsk citronsaft
persille
 
Marinade:
Saft af 1 citron
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
salt, peber
 
Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter.
Gnid brislerne fri for blodrester.
Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og
citronsaft.
Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter.
Tag brislerne op og fjern sener og hinder.
Læg dem i et let pres, fx. mellem to skærebrætter til de føles faste.
Skær brislerne i skiver og læg dem taglagt i et fad.
Pisk marinaden sammen og hæld den over brislerne.
Lad det trække ca. ½ time.
Drys med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her