Logo

Pebermakrel med kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pebermakrel med kartoffelsalat

 

Makrel er en god sommerspise her har vi valgt at bruge den krydrede udgave, men du kan sagtens bruge helt almindelig røget makrel. Kartoffelsalaten er tilberedt med rygeost og kommen.

Arbejdstid: 15 min. Grilltid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 pebermakrel (røget)

1 bdt radiser

½ agurk

125 g rygeost

4 spsk fløde eller syrnet fløde

400 g kolde, kogte kartofler (skiver)

salatblade

½ tsk kommen salt og peber

Tilbehør: rugbrød

*

 

Rens radiserne og skær dem i skiver.

Vask agurken, halver den og skrab kernerne ud.

Skær den i skiver.

Rør rygeosten lind med fløde og vend grønsager og kartofler i.

Smag til med salt og peber og anret på skyllede salatblade.

Drys med kommen og server med godt rugbrød og røget pebermakrel lunet under grillen i ovnen.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her