Makrel er en god sommerspise her har vi valgt at bruge den
krydrede udgave, men du kan sagtens bruge helt almindelig røget makrel.
Kartoffelsalaten er tilberedt med rygeost og kommen.
Arbejdstid: 15 min. Grilltid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
2 pebermakrel (røget)
1 bdt radiser
½ agurk
125 g rygeost
4 spsk fløde eller syrnet fløde
400 g kolde, kogte kartofler (skiver)
salatblade
½ tsk kommen salt og peber
Tilbehør: rugbrød
*
Rens radiserne og skær dem i skiver.
Vask agurken, halver den og skrab kernerne ud.
Skær den i skiver.
Rør rygeosten lind med fløde og vend grønsager og kartofler
i.
Smag til med salt og peber og anret på skyllede salatblade.
Drys med kommen og server med godt rugbrød og røget
pebermakrel lunet under grillen i ovnen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin