4 middelstore peberfrugter.
salt
250 g hakket svinekød
100 g ferskrøget skinke
1 æg
2 spsk rasp
1 tsk hvedemel
1 knsp oregano
4 spsk mælk
smør eller margarine
4 spsk koncentreret tomatpuré
2 spsk suppe, rødvin eller vand
Tilbehør: kogt spaghetti - se Tillæg, reven ost, brød
*
Flæk peberfrugterne på langs og fjern trøstanden.
Læg dem i kogende, letsaltet vand i 2-3 minutter, tag dem op og lad dem dryppe af.
Rør en fars af svinekød, groft hakket ferskrøget skinke, æg, rasp, hvedemel, oregano og mælk og fordel den i peberfrugterne.
Læg dem i velsmurt, ildfast fad og dryp lidt smeltet fedtstof over.
Bland tomatpureen med suppe, rødvin eller vand og hæld den i bunden af fadet.
Stil det ind i en 225°C varm ovn i ca. 35 minutter.
Server kogt spaghetti, reven ost og brød til.