4 røde peberfrugter
200 g kogt eller stegt kyllingekød uden ben og skind (evt. en rest kød)
3 dl vand
2 dl løse ris
3 fed hvidløg
2 gulerødder
½ dl (solsikke) olie
salt
1 dl vand
Flæk peberfrugterne (på langs) og fjern stilk og frøstol.
Læg dem i et ovnfast fad.
Bring vandet i kog med salt og rør risene i.
Lad dem koge 10 minutter under låg.
Tag dem af blusset og lad dem trække 10 minutter.
Varm olien på en pande og rist de fintsnittet hvidløg og de fintrevne
gulerødder.
Tilsæt risene og kyllingekød i strimler.
Bland det hele godt sammen.
Hæld vand på og rør grundigt i blandingen.
Smag til med salt.
Fordel blandingen i de halve peberfrugter.
Sæt dem i ovnen ved 200ºC på midterste rille i 30 minutter.
Server retten med et drys persille og lune flûte til.