Logo

Pasta med bacon og edamamebønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med bacon og edamamebønner

 

Lad ungerne være med til at bælge bønnerne til fredagens velsmagende pastaret.

Arbejdstid: 30 min. Stege/koge tid: 15 min. 4 personer

 

#

4 liter vand

2Y, spsk groft salt

400 g tørret bånd pasta eller spaghetti

400 g bælgede edamamebønner (se tips)

200 g bacon

 

8 soltørrede tomater i olie friskkværnet peber

1 potte frisk basilikum

 

GIV vandet et opkog, og tilsæt salt.

 

KOG pastaen uden låg, og rør i gryden af og til. Læs kogetiden på pakken.

 

Tilsæt edamamebønnerne til pastaen de sidste 5 min. af kogetiden. Smag på pastaen, og kog den ikke længere, end at den stadig har bid.

 

SKÆR bacon i terninger, og steg dem gyldne på alle sider på en pande ved middelvarme. Hæld fedtet fra panden.

 

HAK tomaterne, og bland dem aconen.

 

 

HÆLD pasta og bønner i et dørslag, og vend pastaen sammen med bacon og soltørrede tomater.

 

SERVER straks med et godt drys friskkværnet peber og frisk basilikum.

 

TIPS: edamamebønner er grønne sojabønner. De kan købes frosne med og uden bælg. Du skal begynde med 800 g i bælg, for at få ca 400 g bælgede bønner.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her