150 g bacon i tynde skiver
400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti - Basta
Broccolisauce:
600 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
5 dl mornaysauce 5%
1 spsk hakkede friske korianderblade
friskkværnet peber
Læg baconskiverne i en kold pande.
Steg dem først 2 min. ved kraftig varme og derefter sprøde ved jævn varme.
Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir og del den i små stykker.
Kog imens pastaen, i en stor gryde, efter anvisningen på emballagen.
Pastaen skal være mør, men ikke blød - al dente.
Broccolisauce:
Kom broccoli og ostesauce i en tykbundet gryde.
Bring saucen i kog og kog den ved svag varme i ca. 5 min. Rør af og til.
Tilsæt koriander og peber og smag til.
Ved serveringen:
Lad pastaen dryppe af i en sigte.
Anret pasta og broccolisauce lagvis i en stor, varm skål og drys med bacon. Server straks.
Fryseegnet: Nej.