Logo

Pasta med venusmuslinger og estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med venusmuslinger og estragon

 

Prøv venusmuslinger, de er meget lækre, her serveret med estragon og frisk spaghetti

4 personer. Tilberedning: 10 min. Du skal bruge: to store gryder (den ene med låg), et dørslag

 

#

3 fed hvidløg

2 spsk estragonblade

salt

500 g frisk spaghetti

1+3 spsk olie

1 kg hele, små venusmuslinger

2½ dl tør hvidvin

salt og peber

*

 

Kog vand i en elkedel.

Pil og hak hvidløgsfeddene, og snit estragonbladene i tynde strimler.

Hæld det kogende vand i gryden (uden låg), tilsæt salt, og kog spaghettien efter pakkens anvisning.

Hæld vandet fra, og rør spaghettien med lidt olie.

 

Opvarm imens 3 spsk olie i gryden med låg, og steg hvidløgene i olien.

Tilsæt venusmuslinger og hvidvin.

Læg låg på, og damp muslingerne i ca. 4 min.

Ryst gryden nogle gange undervejs, så muslingerne åbner sig.

Kasser de muslinger, som stadig er lukkede.


Tilsæt pasta, estragon, salt og peber, og bland det hele forsigtigt.

Server straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her