1 rød peberfrugt
600 g kyllingekød
150 g chorizo
150 g champignoner
3 fed hvidløg
500 g tomater
150 g grønne bønner
1/5 dl olivenolie
1 spsk revet skal af en økologisk citron
frisk timian og rosmarin, 1 spsk af hver, hakket
2 spsk frisk persille, hakket
½ tsk stødt safran
400 g paellaris
7,5 dl hønsebouillon
salt og peber
2 økologiske citroner, i både
Gør peberfrugten i stand, udkern den, og skær den i strimler.
Skær kyllingekødet fra benene, og skær det i tern.
Skær chorizoen i skiver.
Gnid svampene rene med en fugtig klud, og skær dem i skiver.
Pil, og hak hvidløgene.
Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern stilkfæste og kerner, og skær frugtkødet i tern. Gør bønnerne i stand, og skær dem i små stykker.
Varm olien op på en paellapande, og steg peberfrugten heri i 5 min og tag den så op.
Steg kyllingekødet på panden i 10 min, og vend undervejs.
Tag kødet op, og steg pølseskiverne.
Tag også disse op, og steg svampe, hvidløg og citronskal på panden.
Kom tomaterne på panden, og steg det hele i yderligere 5 min.
Tilsæt bønner, krydderurter, safran, ris, kylling og pølse og hæld bouillonen ved.
Lad det simre uden låg i ca. 30 min ved svag varme.
Tag panden fra varmen og smag paellaen til med salt og peber.
Lad den hvile i endnu 10 min dækket af en avis.
Server pyntet med citron både.