2 løg
2 peberfrugter
2 spsk olie
1 spsk smør eller margarine
3 dl langkornede ris
6 ufarvede pølser
1 ds majs
1 spsk frisk merian eller ½ tsk merian
1 ds tomatsaft
salt og peber
parmesan ost
Tilbehør: flute, salat
*
Hak løg og peberfrugter groft og lad dem snurre lidt i en blanding af olie og smør eller margarine.
Drys risen og de udskivede pølser i, rør godt og tilsæt majskorn og merian.
Spæd tomatsaften med så meget vand, at der i alt bliver 4,5 dl.
Hæld det i gryden og rør igen.
Læg låg over og lad retten stå for meget svag varme i ca. 18 minutter.
Vent 5 minutter med at fjerne låget, når gryden er taget af varmen.
Rør risen løs og smag til med salt og peber.
Tilsæt eventuelt 1-2 spsk smør.
Drys med lidt parmesan ost og server retten med flute og salat.