3 poussiner, a godt et halvt kilo
Go Cajun Poultry krydderi
4 spsk orangemarmelade
3 spsk soyasauce
6 skiver bacon
3 spsk olivenolie
2 dl hønsebouilon
1 dl tør sherry
3 spsk hakket persille
Rens poussinerne i koldt vand og tør dem af.
Krydr hver enkelt med Go Cajun Poultry, og sæt til side.
Bland orangemarmeladen og soyasaucen.
Gnid poussinerne ind i blandingen, og vikl to strimler bacon rundt om hver fugl.
Læg poussinerne i et ovnfast fad og dryp/pensl dem med olivenolie.
Placer i en 180°C ovn.
Når poussinerne begynder at blive brune, tilsættes kyllingebouillonen.
Læg et stykke folie løst hen over poussinerne.
Fordel jævnligt kraften hen over fuglene under stegningen, der varer 30-40 minutter eller til vingerne let lader sig trække væk fra kroppen.
Fjern poussinerne fra fadet og hold dem varme.
Fjern overskydende olivenolie fra fadet, hæld kraften op i en gryde.
Tilsæt sherry og kog saucen ind med en fjerdedel.
Skær poussinerne ud i halve og hæld saucen over dem.
Pynt med hakket persille.