4 hele rødspætter
3 røde peberfrugter
5 tsk rapsolie
1 æble
1 løg
1 tsk karry
1 spsk hvedemel
5 dl fiskebouillon
Havsalt og peber fra kværn
Tilbehør: Kogte ris og Mangochutney
Tænd ovnen på 225°C.
Rens rødspætterne, og tør dem af med køkkenrulle.
Rids rødspætterne på langs på begge sider.
Rens og skyl peberfrugterne, skær dem i brede både.
Læg rødspætter og peberfrugter på en bageplade med bagepapir.
Pensl rødspætter og peberfrugter med 3 tsk olie.
Krydr peberfrugter og rødspætter med salt og peber, og bag dem i ovnen i 20 min.
Skræl æble og løg, og riv dem groft.
Varm 2 tsk olie op i en gryde.
Kom de revne æbler og løg i olien og svits.
Tilsæt karry og mel, og svits endnu et øjeblik.
Tilsæt bouillon, og pisk indtil saucen koger.
Skru ned for varmen, og lad saucen småkoge 10 min.
Blend saucen, og smag til med salt.
Server rødspætter og peberfrugter med karrysaucen, kogte ris og mangochutney.