Logo

Oksekødspie med ost og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekødspie med ost og oliven

Tærtefyld:
500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
1 spsk olie
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 finthakkede løg (ca. 150 g)
2 små knuste fed hvidløg
400 g optøet, frossen spinat
1 spsk dijonsennep
100 g Apetina 3% i tern med persille/hvidløg
50 g sorte oliven uden sten
2 ark fillodej
10 g smør
Tilbehør:
500 g gulerødder
300 g hvidkål
2 appelsiner

Brun oksekødet i en varm wok med olie og krydr med salt og peber.

Tilsæt løg, hvidløg, grofthakket spinat og sennep.

Lad retten simre under omrøring og smag til.

Vend ost og oliven i og fordel retten i et smurt, ovnfast fad.

Pensl de 2 ark fillodej med smør og læg dem ovenpå hinanden og fold dem én gang, så dejen ligger i 4 lag.

Dæk fadet med dejen og tryk den godt ned omkring fyldet.

Klip nogle huller i dejen og bag pien midt i ovnen ca. 20 min. ved 225°C. 
 
Server oksekødspie'en med råkostsalat af revne gulerødder, fintsnittet hvidkål og appelsinsaft - evt. smagt til med lidt honning.
Fryseegnet: Ikke afprøvet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her