Logo

Marineret oksefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 300 g oksefilet - i tynde skiver
 
Sennepsmarinade:
2 spsk dijonsennep
4 spsk vand
¾ dl olivenolie
1 fed hvidløg
½ skalotteløg
1 bdt persille
salt, peber
evt. hvidvinseddike
 
Avocadokompot:
2 avocadoer
1 lille rødløg
rødvinseddike
salt, peber, sukker
 
Bagt parmesan:
100 g parmesanost
 
Sennepsmarinade: Rør sennep og vand sammen i en skål og pisk så olivenolie i - lidt efter lidt (som til mayonnaise).
Kom persille, hvidløg og skalotteløg i blenderen og hæld sennepsdressingen ved.
Blend og smag til med salt og peber og evt. hvidvinseddike.
(Det er en rigelig mængde, men mindre kan ikke blendes).
Avocadokompot: Hak rødløget fint. Kom det i en gryde med et par spsk rødvinseddike. Kog op og lad blandingen trække, til den bliver kold.
Hak avocadokød fint og bland det med løg/eddike.
Smag til med salt, peber og evt. sukker.
Bagt parmesan: Høvl parmesan i meget tynde flager, fx. med en grønsagsskræller eller en smalrygget kniv.
Læg flagerne let taglagt i cirkler a ca. 5 cm i diameter - på et stykke bagepapir og bag dem ved ca. 170ºC i ca. 10 minutter til parmesanen er gylden uden at blive brun. Lad dem køle af.
 
Fordel oksekødet på 4 tallerkener, pensl med sennepsmarinaden og lad kødet trække i 10 min.
Fordel parmesanflager og avocadokompot, lag på lag, oven på oksekødet og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her