600 g laksebøffer
0,6 dl olie
200 g peberfrugt i skiver
200 g mangetouærter
750 g finthakket kinakål
200 g forårsløg skåret i kvarte
2 fed hakket hvidløg
2 tsk støt ingefær
1 spsk Maizena
2,5 dl fiskebouillon
1 spsk østersauce
1 spsk hvidvin
Salt
Peber, friskkværnet
Rens laksebøfferne for skind og ben. Skær dem i tykke strimler, varm olien op på en tykbundet pande, kom laksebøfferne i og steg dem ved jævn varme, til de er gyldne. Tag laksebøfferne af panden og lad dem afdryppe på en køkkenrulle.
Kom peberfrugt og ærter på panden og steg i 2 minutter. Kom kålen og forårsløg, hvidløg og ingefær i og steg i et minut. Kom laksebøfferne tilbage på panden. Blend Maizena med fiskebouillon, østersauce og hvidvin til en passende konsistens og kom det i panden. Lad det simre ved svag varme i et minut, eller til saucen koger og bliver tyk. Smag til med salt og peber.