Logo

Lammekrebinetter med myntegulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g magert hakket lammekød
salt
peber
evt. ½ bdt skyllet hakket persille
1 stort bdt nye gulerødder
1 lille løg
15 g smør
2 dl fløde 13%
1 dl grønsagsbouillon
citronsaft
2 spsk friskhakkede mynteblade
kværnet peber

Ælt evt. kødet med godt skyllet, hakket persille.
Form 4 store krebinetter.
Brun dem på en tør teflonpande eller i meget lidt smør.
Krydr med salt og peber og steg dem ca. 4 minutter på hver side.

Pil og hak løget fint.
Skrab gulerødderne og skær dem i ikke for tykke skrå skiver .
Smelt smørret i en gryde og vend begge dele heri 2-3 minutter.

Hæld fløde og bouillon ved.
Det skal kun lige dække.
Lad det simre uden låg til gulerødderne er tilpas møre, ca. 8 minutter.
Dryp citronsaft i til fløden tykner.
Vend mynten i og smag til med peber og evt. salt. server til krebinetterne.

Husk kun at komme persille i hakket kød der skal spises samme dag

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her