Logo

Bison Ribeye Maitre d´Hotel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Hvis du virkelig vil imponere dine gæster så prøv disse entrecôtes af bison. Bøfferne serveres med en lille skive hjemmelavet kryddersmør af persille på toppen. Server gerne med grøntsager til.

 

4 bison bøffer skåret ud som entrecôte
200 g smør
1 citron
1 dl olivenolie
20 g smør til stegning
1 bdt hakket persille

Rør smørret blødt med den hakkede persille, citronsaft og krydr med salt og peber.
Form det til en rulle, pak den ind i alufolie og læg den i fryseren.
Smør bøfferne med lidt olie, kom salt og peber på og steg dem på en hed
pande 2-3 min. på hver side, det skulle være nok.
Tag bøfferne af, pak dem ind i alufolie og lad dem stå et kvarters tid, så skulle de være flotte og røde hele vejen igennem, uden at være rå i midten.
Anret bøfferne på et varmt fad med en skive kryddersmør på hver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her